PARTNERI

ZENNIO

Zennio sa sedištem u Toledu (Španija) i sa poslovanjem u više od 80 zemalja je globalno specijalizovan u oblasti proizvodnje KNX komponenti i rešenja.
Kompanija Zennio pruža moderna i funkcionalna rešenja, posebno razvijena i prilagođena kod automatizacije stambenih i poslovnih zgrada, hotela i drugih objekata.
Zennio rešenja imaju izuzetan odnos cena/kvalitet, što krajnjem korisniku omogućava da na najoptimalaniji način pretvori svoju nekretninu u moderan, energetski efikasan i kompletno automatizovan objekat.
Paleta KNX proizvoda sadrzi panele osetljive na dodir, sobne kontrolere, aktuatore za upravljenje rasvetom, klimatizacijom, roletnama, multimedijom...
Detaljnije

ABB

Kompanija ABB (Švajcarska), koja posluje u preko 100 zemalja sveta i zapošljava više od 120.000 ljudi, ima preko 25 godina iskustva u radu sa KNX sistemima pametnih zgrada. ABB razvija, proizvodi i prodaje kompletan asortiman inovativnih proizvoda za kućne instalacije, instalacije poslovnih, stambenih, i svih ostalih objekata.

ABB ima vodeću ulogu u KNX Asocijaciji koja je prva uvela svetski standardizovani sistem za pametno umrežavanje električnih instalacija za domove i zgrade.
Oficijalni sajt

BAB TECHNOLOGIE

BAB TECHNOLOGIE (Nemačka) se izdvaja po veoma inovativnim i pouzdanim serverima za vizelizaciju malih i srednjih KNX sistema. Pored servera za vizualizaciju KNX sistema BAB TECHNOLOGIE u svojoj ponudi ima i panele osetljive na dodir dimenzija od 10.1“ do 20.5“, kao i razne module za upravljanje ozvučenjem, rasvetom…
Oficijalni sajt

2N

Kompanija 2N (Češka) je jedan od lidera u proizvodnji IP video interfona. Pored interfonskih sistema u 2N paleti proizvoda se mogu naći i sistemi kontrole pristupa, sistemi za nadzor i upravljanje liftovima, kao i razni GSM gateway-i.
Oficijalni sajt

NETX Automation

Kompanija NETX Automation (Austrija) je usko specijalizovana za proizvodnju vrkunskog software-a za upravljanje i vizuelizaciju srednjih i velikih KNX sitema.


Oficijalni sajt